+=

Bereikbaarheid & parkeren

Weert ligt centraal gelegen en is daarom zeer goed bereikbaar. Vanuit Weert ben je binnen 30 minuten in Eindhoven of Roermond. Maar ook bezoekers vanuit Luik, Hasselt en Maastricht zijn ongeveer met 60 autominuten in de binnenstad. Of je nu met de auto, fiets, te voet of met het OV naar Weert reist alle mogelijkheden zijn goed voorzien.

Met de auto

Bekijk waar jij het beste kunt parkeren tijdens jouw bezoek aan Weert. Zo kan je goed voorbereid op pad gaan als je de auto nodig hebt voor je reis. Controleer vooraf de actuele wegwerkzaamheden en de gevolgen voor verkeer in en rondom Weert.

Met de fiets

Fietsen en e-biken is gezond, goedkoop, snel en vooral leuk. Weert is goed bereikbaar voor fietsers. In de binnenstad stal je je fiets buiten in een van de talrijke fietsrekken of bewaakt in een van onze gratis fietsenstallingen.

Met het OV

Weert heeft een klein station maar vanuit daar wel goede verbindingen richting alle hoeken van Nederland. Naast het treinstation ligt het busstation. Vanuit het openbaar busstation rijden er diverse lijnen door de hele regio. Ook vertrekken er diverse taxi’s en de Regiotaxi. Tevens is het mogelijk om een OV-fiets van de NS te huren. Vaak is de trein of bus een prima alternatief voor de auto en je stapt uit in het centrum van Weert.

Vind hier een overzicht met parkeermogelijkheden en tarieven.