+=

Winkelen

Gegarandeerd winkelplezier in Weert met historische straten en bezienswaardigheden, authentieke winkels en gastvrije ondernemers maakt winkelen in Weert tot een unieke beleving. Een gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants, gezellige terrassen en culturele voorzieningen zorgt ervoor dat iedereen in een gemoedelijke sfeer kan genieten van al het moois wat de binnenstad te bieden heeft.

Elke donderdagavond zijn de winkels geopend tot 21:00 uur en iedere laatste zondag van de maand is er koopzondag in de binnenstad. Met iedere maand een gevarieerd programma voor jong en oud.

De Markt, een belevenis die je niet wil missen. Struin langs de vele marktkramen voor allerlei waren. Van versproducten tot kleding en sieraden. De markt vind je iedere zaterdag op een aantal straten en pleinen van 09.00 tot 16.00 uur. Meer informatie over winkelen in Weert vind je hier.

Een goede bereikbaarheid per auto, trein en fiets maakt de binnenstad goed toegankelijk. Er zijn genoeg parkeergelegenheden, bewaakte fietsenstalling en het station grenst meteen aan het winkelgebied. Op koopavonden en koopzondagen is parkeren gratis m.u.v. de parkeergarages.

Vind hier alle winkels van Weert.