+=

Cwartier in de binnenstad

14 jun 2023
1 minuut

Cwartier is een bedrijfsverzamelgebouw in Weert. Hier werken kleine en middelgrote bedrijven en organisaties onder één dak aan innovatie, creatie en sociale kansen. Ooit stond het gebouw leeg, nu zijn er circa 95 Cwartiermakers te vinden. Stuk voor stuk steken ze energie in hun onderneming of organisatie en krijgen ze energie van elkaar en het gebouw. Het borrelt en het bruist, het werkt, het groeit en het inspireert!

Het gebouw is zo gevarieerd als het leven zelf! Je kunt er lekker shoppen (nieuw of tweedehands) en even uitrusten met een heerlijke koffie of lunch. Ook kun je in Cwartier sporten, yoga beoefenen, je laten begeleiden op sociaal of mentaal terrein, een tattoo laten zetten of aankloppen bij een van de sociale instellingen die er gehuisvest zijn. Zoek je specialisten die je kunnen helpen met bouwen, woningen, beauty of op het gebied van communicatie? Je vindt het bij Cwartier.

In Cwartier krijgen ondernemers (zowel startende als bestaande) de kans om vernieuwende ideeën te ontwikkelen. Deze vernieuwing kan worden gevonden in techniek, samenwerkingsvormen of in maatschappelijke relaties.

Dit is Cwartier. Verzamelplaats voor bijzondere ontmoetingen, werkgeluk en innovatie.

Vind meer informatie over het Cwartier op de website www.cwartier.eu.

Wellicht ook iets voor jou?

Werken in Weert
Parkmanagement, het hart van de bedrijventerreinen
Weert heeft een groot hoeveelheid duurzame en goed bereikbare bedrijventerreinen. De bestemming v...
Werken in Weert
Dé ondernemende regio Keyport
Keyport monitort de economische ontwikkelingen en vertaalt deze naar kansen voor ondernemers en o...