+=

Dé ondernemende regio Keyport

14 jun 2023
2 minuten

Keyport monitort de economische ontwikkelingen en vertaalt deze naar kansen voor ondernemers en onderwijs. Als netwerkorganisatie zetten ze hun contacten, kennis en financiële middelen in om daaraan bij te dragen. Ze weten de weg binnen heel Zuidoost-Nederland. Brengen bedrijven samen die elkaar kunnen versterken. Oók buiten de regio of buiten de eigen sector. Slaan de brug naar onderwijs om jong talent te betrekken en een ontwikkeling te versnellen. En we dragen bij met kennis en support. Samen bereiken we meer!

In de Keyport regio wonen en werken ondernemers die van aanpakken, doorpakken en samenwerken houden. Zij staan aan de basis van onze gezonde, bloeiende regionale economie. En dragen graag bij aan de ontwikkeling van up to date, innovatief onderwijs. De centrale ligging, de fijne woonomgeving, de toeristische parels én de bourgondische mentaliteit doen de rest. Hier wil iedereen wel wonen, werken én recreëren.

Onze ondernemers werken graag samen met jong talent. Voor een mooie job hoef je de regio dan ook niet uit. Die vind je gewoon om de hoek. Werken voor een MKB bedrijf is bovendien vaak extra uitdagend. Je bent betrokken bij het hele proces en maakt het verschil. Dat houdt je blik fris en je scope breed. Ideaal als je jezelf wilt blijven ontwikkelen en een serieuze carrière wilt opbouwen.

Voor en door ondernemers

Sparren met ondernemers en experts. Samen een nieuw project starten. De juiste partners vinden. Bedrijfsgroei financieren?

Verbinden, versnellen en versterken. Dat is wat Keyport voor ondernemers doet. En wat jouw vraag ook is, er is altijd een oplossing. In het uitgebreide netwerk, door cofinanciering of door je te introduceren bij het juiste project, die nieuwe pilot of dat veelbelovende initiatief. Heel concreet. En doelgericht.

  • Financieren
  • Groeien
  • Business Coaching
  • Verbinden
  • Innovatie
  • Circulair en duurzaam
  • Opleiden en personeel

Elke ondernemer in de Keyport-regio kan aansluiten en meedoen!

Volg het nieuws uit de regio! Met nieuws over ondernemerschap, arbeidsmarkt, innovatie, duurzaamheid. Blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen de Keyport regio en schrijf je in voor de zeer informatieve nieuwsbrief.

Vind meer informatie over Keyport op de website www.keyport.nl.

Wellicht ook iets voor jou?

Werken in Weert
Parkmanagement, het hart van de bedrijventerreinen
Weert heeft een groot hoeveelheid duurzame en goed bereikbare bedrijventerreinen. De bestemming v...
Werken in Weert
Cwartier in de binnenstad
Cwartier is een bedrijfsverzamelgebouw in Weert. Hier werken kleine en middelgrote bedrijven en o...