+=

Parkmanagement, het hart van de bedrijventerreinen

16 jun 2023
1 minuut

Weert heeft een groot hoeveelheid duurzame en goed bereikbare bedrijventerreinen. De bestemming varieert van modern gemengd tot perifere detailhandel of kantorenpark. Uniek in Nederland: al de Weerter bedrijventerreinen zijn KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) gecertificeerd.

Op alle bedrijventerreinen is Parkmanagement aanwezig. Samen met ondernemers en Gemeente streven ze naar behoud en verbetering van de kwaliteit van bedrijventerreinen. Op het gebied van veiligheid zijn sinds 2013 al de bedrijventerreinen KVO gecertificeerd. Parkmanagement zorgt dat dit keurmerk in stand wordt gehouden door de uitvoering van de certificeringstrajecten.

Samen met de aangesloten ondernemers en het bestuur van de bedrijvenverenigingen zorgt Parkmanagement o.a. voor ondersteuning, verstrekken van informatie en het ondersteunen en/of uitvoeren van subsidie- en certificeringstrajecten. Daarnaast vervult Parkmanagement de verbindende rol tussen ondernemers en Gemeente Weert. Voor al de bedrijvenverenigingen voert Parkmanagement het secretariaat.

Ontzorgen

Parkmanagement Weert ondersteunt in haar dagelijks werk de ondernemingen op de bedrijventerreinen door het ontwikkelen van initiatieven en projecten die ondernemers ontzorgen en die synergievoordelen opleveren. Er worden ook projecten en bijeenkomsten georganiseerd die gericht zijn op informatieverstrekking en kennisdeling op gebied van thema’s en ontwikkelingen die voor ondernemers van belang zijn en die hen beter laten ondernemen.

Vind meer informatie over Parkmanagement op de website www.parkmanagement-weert.nl

Wellicht ook iets voor jou?

Werken in Weert
Dé ondernemende regio Keyport
Keyport monitort de economische ontwikkelingen en vertaalt deze naar kansen voor ondernemers en o...
Werken in Weert
Cwartier in de binnenstad
Cwartier is een bedrijfsverzamelgebouw in Weert. Hier werken kleine en middelgrote bedrijven en o...