+=

Wijken & dorpen

Weert is een prachtige plek om te wonen en werken. Een mooi centrumfunctie voor de buurgemeenten. Het Intercitystation, ziekenhuis en culturele instellingen zijn centraal gelegen en voor iedereen makkelijk bereikbaar. Ruim wonen, centraal gelegen en midden in de natuur.

Wijken & dorpen
5x de schoonheid van de Weerter kerkdorpen 
In het schilderachtige landschap van Nederlands Limburg liggen vijf kerkdorpen die stuk voor stuk...
Wijken & dorpen
Ontdek de charme van Weert: 12x unieke wijken om te verkennen 
Weert, gelegen in de betoverende provincie Limburg, is een stad vol karakter en schoonheid. Met e...
Wonen
Waarom je niet moet twijfelen aan wonen in Weert!
Weert, een gezellige stad in het zuiden van Nederland, heeft veel te bieden voor haar inwoners. O...

Weert is een netwerkstad, een regionaal verbindende factor. Voor experiment en kennisuitwisseling. Een uitvalsbasis voor verbinding met de zeer diverse en hoogwaardige economie in de regio. Voor jonge mensen is dat een uitstekende plek om hun loopbaan te starten en talenten te ontwikkelen.

Voor elke doelgroep

Binnen de gemeente Weert zijn er 11 wijken, het centrum van Weert en de 5 kerkdorpen. Hierdoor kan de gemeente Weert voorzien in geschikte huur of koopwoningen op iedere locatie voor iedere doelgroep. Met passende voorzieningen en activiteiten die aansluiten op ieder budget.

Op zoek naar je eerste (t)huis, dromen van een monumentaal appartement in de binnenstad of rustig wonen midden in de natuur. Laat je verrassen door het ruime aanbod aan mogelijkheden in de regio Weert.

Kijkje in de toekomst

Weert blijft in beweging. Op diverse locaties in Weert en omliggende dorpen zijn verschillende woonprojecten gestart. Om zo aan alle wensen te voldoen van huidige of toekomstige inwoners van deze prachtige plek in het groen. Dan zijn er nu en in de toekomst voldoende woningen voor verschillende type huishoudens, inkomensgroepen, leeftijden en woonwensen.